Hvor der er vilje, er der en vej
DK EN

Speditører til ALPI Herning

Om stillingen

Vi har travlt, så er du en speditør, der har fokus på, at kunden skal være i centrum, og har du lyst til nye udfordringer i en spændende og international virksomhed, så er du måske vores nye kollega.

Hos ALPI bliver du en del af en global virksomhed med ALPI-kontorer i mere end 77 lande - i Danmark har vi 5 ALPI-kontorer. Vi er en værdibaseret virksomhed, der har fokus på at skabe en god forretning – men med omtanke. Vi vil gerne både som virksomhed og medarbejdere gøre os umage og gøre en forskel, og opererer ud fra et stærkt værdisæt, som er styrende for vores tilgang til både kunder og kolleger.

Du vil indgå i et stærkt team af engagerede kollegaer, og du vil få en bred kontaktflade på tværs af organisationen samt til kunder, leverandører og øvrige samarbejdspartnere

Vi tilbyder dig
et selvstændigt og afvekslende job i et godt arbejdsmiljø med en flad organisationsstruktur. Der er en uhøjtidelig tone, højt til loftet, og vi har stort fokus på indflydelse og ansvarlighed. Du tilbydes en lønpakke med pensionsordning og sundhedsforsikring samt attraktive personalegoder.

Vi søger en ny kollega
der er uddannet speditør og har erfaring med bildisponering eller søfragt. Du er serviceminded, finder de bedste løsninger til vores kunder og tager ansvar for at løse alle opgaver i transportforløbet. Du besidder godt købmandskab, har ordenssans og dine engelskkundskaber er gode i både skrift og tale. Et godt overblik, gode samarbejdsevner og et godt humør vægter vi også højt.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte
HR Manager Birgitte Elbrønd Dalager på tlf. 7730 3906.

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt