Hvor der er vilje, er der en vej
DK EN

Bliv en del af et godt hold og få en          
international uddannelse.

Som speditørelev lærer du at planlægge og koordinere transporter til hele verden på den hurtigste og bedste måde. Du finder hurtig finder ud af, at god kundeservice er en vigtig faktor. Hos ALPI er du tilknyttet en trafikafdeling indenfor hovedaktiviteterne: biltransport, luft- eller søfragt.

Du får:

  • en afvekslende hverdag og ansvar for egne opgaver - tidligt i elevforløbet
  • faglige og personlige udviklingsmuligheder, som er tilpasset dig
  • daglig kontakt til kunder og samarbejdspartnere i hele verden
  • en masse unge kollegaer.

Hos ALPI tager vi hånd om vores elever og har fokus på, at du trives og udvikler dig. Vores elever bliver oplært til at udfylde vigtige pladser i et internationalt miljø, hvor alle er afhængige af hinanden.

Du bliver en del af et elevhold med et fantastisk sammenhold, som følges ad under hele uddannelsen. Der vil være fælles uddannelsesdage og elevarrangementer for at skabe et fundament for et stærkt fællesskab.

Der er gode muligheder for fastansættelse efter endt elevforløb hos ALPI. Her er der også mulighed for at arbejde i udlandet.

MØD VORES ELEVER

"At blive elev hos ALPI, er en af de bedste beslutninger, jeg har taget. Jeg glæder mig til at gå på arbejde hver dag. Fællesskabet er virkelig godt. Der er jævnligt forskellige arrangementer for at ryste alle sammen på tværs af afdelinger og lokationer."

- Helene Kaae, udlært elev i søfragt

"At være elev hos ALPI giver gode muligheder for at udvikle sig – også socialt.
Der er et super stærkt sammenhold, og man bliver hjulpet godt på vej i starten af en fremragende Buddy-ordning."

- Nichlas Borum, udlært elev i biltransport 

"En af de bedste ting ved at være elev hos ALPI er, at vi får ansvar og opgaver fra start. Jo mere man viser, at man kan og vil – jo mere ansvar får man.
Elever henter ikke bare kaffe til kollegaerne her."

- Mads Høi, udlærte elev i søfragt

SÅDAN BLIVER DU ELEV HOS ALPI

Uddannelsen kræver en gymnasial uddannelse (HHX, STX, EUX, HTX eller HF). Du skal have lyst til at uddanne dig i en international virksomhed, hvor der er fart over feltet. Du har engagement og kan indgå i et velfungerende team. Som elev hos ALPI tilknyttes du en leder, elevansvarlig og Buddy, så vi sikrer os, at du udvikler dig både fagligt og socialt.

OM UDDANNELSEN

SPEDITØRELEV
Vi rekrutterer elever hvert år til marts og september til vores kontorer i Herning, Kolding, Padborg, Odense, og Karlslunde. Uddannelsen veksler mellem teori og praktik. Uddannelsen er 2-årig og indeholder 7-9 ugers skoleophold, som foregår i hhv. Kolding eller Roskilde.
Læs mere om uddannelsen her: https://blivspeditoer.dk/speditoeruddannelsen/

FOR DIG MED HHX ELLER EUX
Elever med HHX baggrund eller EUX med retningen kontor kan begynde direkte på speditions- og shippinguddannelsen.

FOR DIG MED STX, HTX ELLER HF
Elever med STX, HTX eller HF skal forud for elevuddannelse gennemføre et supplerende grundforløb. Dette grundforløb har en varighed af 5 uger og kan tages online på de fleste handelsskoler.

 

ØVRIGE UDDANNELSER

LAGEROPERATØRELEV
Det er en praktisk og spændende uddannelse, hvor du får mulighed for at kombinere teori og praktik gennem et 2½-3½ årigt-uddannelsesforløb. Der er forskellige adgangskrav til uddannelsen:

du skal have folkeskolens 9. kl. afgangseksamen og bestået grundforløbene GF1 og GF2 transport og logistik el.
du skal have folkeskolens 10. kl. afgangseksamen og bestået grundforløbene GF2 transport og logistik.

På hovedforløbet vil der ca. være 30 ugers skoleophold (efter grundforløbene GF1+GF2).

Se evt. mere på https://www.ucholstebro.dk/eud-eux/teknologi-byggeri-transport/transport-logistik/hvad-kan-du-blive/lageroperatoer-med-speciale/


RART AT VIDE

Lønnen er overenskomstbestemt.
Derudover tilbyder vi vores elever en virksomhedsbetalt sundhedssikring, pensionsordning, feriefridage og fordelagtige medarbejdergoder. Vi har massage- og kantineordning og en aktiv Personaleforening, der står for forskellige sociale aktiviteter. Udover elevfester arrangeres der hvert år et brag af en sommer- og vinterfest.

 

ALPI ER EN ARBEJDSPLADS MED ET STÆRKT FÆLLESSKAB
– VIL DU MED PÅ HOLDET?

ANSØG HER

Kontakt

Har du spørgsmål:
Maria Mønniche
HR Coordinator
Tel. 77 30 39 15 / maria@alpi.dk