Hvor der er vilje, er der en vej
DK EN

ER DU VORES NYE KOLLEGA?

Vi er en arbejdsplads med fart på – derfor søger vi altid friske medarbejdere

Der er mange forskellige funktioner og arbejdsområder hos ALPI. Derfor er vores kollegaer vidt forskellige. Det tager vi hensyn til i både arbejdsmiljø, uddannelsesforløb og karrieremuligheder. Vi giver mulighed for udvikling på både lager og kontor i vores danske afdelinger – og som speditør ligger vejen åben for en karriere i vores afdelinger ude i verden.

Vil du udvikle dig sammen med ALPI?

SE LEDIGE STILLINGER

SØG UOPFORDRET

VI HAR TILLID TIL HINANDENS INDSATS

Som ALPIst kan du gøre en forskel. For ALPI og for vores kunder. Vi har tillid til, at alle yder deres bedste i vores fælles interesse. Lokalt og globalt

GLOBALT NETVÆRK

Vi er en international virksomhed, hvor du er en del af ALPIs verden

 

KONSTANT BEVÆGELSE

Vi går gerne nye veje. Det er vigtigt, at du tør gå foran på dit felt.

 

UFORMELT MILJØ

Vi har plads til forskellighed i et uformelt miljø, hvor alle bliver hørt.

 

TÆT PÅ KUNDERNE

Vi gør os umage for kunderne og er tæt på dem i alle funktioner.

 

FRIHED OG ANSVAR

Vi giver alle et ansvar og stor frihed til at løse opgaverne rigtigt.

VORES VÆRDIER GØR EN FORSKEL FOR ALLE

Hos ALPI har vi en række fælles værdier – vores "High5" – som hver dag gør en positiv forskel for kollegaer, kunder og samarbejdspartnere

EN ALPIST ER NÆRVÆRENDE

Vi sætter os grundigt ind i kundernes situation og konkrete udfordringer – og vi deler kundernes interesse i at opgaverne løses optimalt. Vi er altid til at få fat på, og vores arbejdsdag er ikke slut før den rigtige løsning er fundet.

 

EN ALPIST SER MULIGHEDER

Vores kunder er eksperter på deres felt. Vi er eksperter på logistik og transport. Det er vores opgave at optimere og effektivisere – og se muligheder og finde løsninger, som gavner kundernes hverdag og forretning.

 

EN ALPIST AGERER HURTIGT

Vores nærhed til kunderne betyder, at vi reagerer hurtigt på generelle spørgsmål og konkrete forespørgsler og opgaver. Vi har respekt for kundernes tid og ved, at hurtig handling kan være afgørende for resultater og succes.

 

EN ALPIST ER INFORMATIV

Vi er hurtige til at informere kunderne, når der sker noget med betydning for deres transport eller samhandel. Det kan være akutte ændringer, forsinkelser, nye regler eller nye muligheder. Hurtig information er værdifuld.

 

EN ALPIST TAGER ANSVAR

Det er vores ansvar, at kundernes gods når frem i god behold. Til tiden. Vi har en dyb forståelse for, at andre mennesker er afhængige af den enkelte forsendelse, og at den kan være afgørende for kundens forretning.

LEDIGE STILLINGER

Vi er en international virksomhed i konstant udvikling. Det kræver dygtige medarbejdere i alle funktioner. Se hvilke kollegaer vi søger netop nu

Disponent - Tyskland

Vi søger en disponent til Herning.

SE STILLINGSOPSLAG

Du er også velkommen til at søge uopfordret

SØG UOPFORDRET

SØG UOPFORDRET – MÅSKE RAMMER DU PLET

Vi er altid glade for uopfordrede ansøgninger – og læser dem med interesse. Måske rammer du lige ind i et aktuelt behov. Ellers ligger din ansøgning klar, så vi har dig med i tankerne næste gang

   
 SØG UOPFORDRET