Hvor der er vilje, er der en vej
DA EN

VI ENGAGERER OS PERSONLIGT I KUNDERNES FORRETNING

ALPI tilbyder full-service logistik og transport over hele verden – med nærvær

ALPI er en erfaren samarbejdspartner for virksomheder, der ønsker sikkerhed og fleksibilitet i deres logistik- og transportløsninger. Til og fra Danmark – og som cross-trade overalt i verden.

ALPI blev etableret i Danmark i 1992 og har kontorer i Herning, Greve, Padborg og Odense. Dertil kommer 70 ALPI-kontorer og et tæt netværk af internationale samarbejdspartnere som en del af ALPI Group, der hører under den italienske koncern Albini & Pitigliani.

I Danmark er ALPI delvist ejet af den daglige ledelse. Det er med til at sikre en høj grad af nærvær og fleksibilitet i kundekontakt og projektstyring af alle typer logistik- og transportopgaver. Foruden biltransport, luftfragt og søfragt tilbyder vi kurerløsninger, lagerhotel, pick-pack, messespedition og rådgivning.

 

ALPI I TAL

 

+25

ÅRS ERFARING

+170

GLADE ALPISTER

+2259

ÅRS BRANCHEERFARING

+3000

TILFREDSE KUNDER

+70

KONTORER VERDEN OVER

+1000

ALPI KOLLEGAER WORLDWIDE

VORES VÆRDIER GØR EN FORSKEL FOR ALLE

Hos ALPI har vi en række fælles værdier – vores "High5" – som hver dag gør en positiv forskel for kollegaer, kunder og samarbejdspartnere

VI ER NÆRVÆRENDE

Vi sætter os grundigt ind i kundernes situation og konkrete udfordringer – og vi deler kundernes interesse i at opgaverne løses optimalt. Vi er altid til at få fat på, og vores arbejdsdag er ikke slut før den rigtige løsning er fundet.

 

VI SER MULIGHEDER

Vores kunder er eksperter på deres felt. Vi er eksperter på logistik og transport. Det er vores opgave at optimere og effektivisere – og se muligheder og finde løsninger, som gavner kundernes hverdag og forretning.

 

VI AGERER HURTIGT

Vores nærhed til kunderne betyder, at vi reagerer hurtigt på generelle spørgsmål og konkrete forespørgsler og opgaver. Vi har respekt for kundernes tid og ved, at hurtig handling kan være afgørende for resultater og succes.

 

VI ER INFORMATIVE

Vi er hurtige til at informere kunderne, når der sker noget med betydning for deres transport eller samhandel. Det kan være akutte ændringer, forsinkelser, nye regler eller nye muligheder. Hurtig information er værdifuld.

 

VI TAGER ANSVAR

Det er vores ansvar, at kundernes gods når frem i god behold. Til tiden. Vi har en dyb forståelse for, at andre mennesker er afhængige af den enkelte forsendelse, og at den kan være afgørende for kundens forretning.

VI HAR HJEMME I HELE VERDEN

Med over 70 landekontorer og et tæt, globalt netværk løser vi logistik- og transportopgaver hvor som helst

 

LÆS MERE OM VORES GLOBALE NETVÆRKALPI NEWS

Fra vores magasin ALPI News udvælger vi hver gang tre artikler, vi tror kan have særlig interesse. Se dem herunder

DEM KAN MAN STOLE PÅ

De har holdt sammen, siden de begge var små. Står det til BESTSELLER, så fortsætter parløbet med ALPI længe efter sølvbrylluppet

LÆS MERE

FASTRUPDALEN OG FREMTIDEN

Også i fremtiden vil ALPI med det nye logistikcenter i Fastrupdalen ved Herning have fokus på udvikling – med kvalitet og nærvær

LÆS MERE

DEN GLOBALE FAMILIEVIRKSOMHED

Fra hovedsædet i Prato glæder grundlæggerfamilierne bag ALPI Group sig over udviklingen igennem 25 år i det danske selskab

LÆS MERE

Du har også fri adgang til hele vores ALPI News arkiv. Her kan du blandt andet læse nyt om ALPI, spændende kundecases og branchehistorier – og om den seneste udvikling inden for transport og logistik.

SE FLERE ARTIKLER FRA ALPI NEWS

LØSNINGER TIL ALLE BEHOV

Vi har fokus på den enkelte kundes specifikke behov, og vi tænker gerne i nye muligheder for at skabe den helt rigtige løsning. I et tæt samarbejde