Hvor der er vilje, er der en vej
DK EN

HVOR DER ER VILJE, ER DER EN VEJ

Fra Prato til Hammerum. Fra lokal til global. Fra afsender til modtager.

ALPI Group tilbyder full-service transport og logistik worldwide.

Vi er en familieejet, værdibåret og erfaren samarbejdspartner for virksomheder, der ønsker sikkerhed og fleksibilitet i deres transport- og logistikløsninger. Til og fra Danmark – og som crosstrade overalt i verden.

Igennem mere end 75 år globalt og 30 år i Danmark har vi lært en del om, hvordan man flytter varer – og hvordan man udvikler og flytter sig selv samtidig.

Vi har fokus på nærvær i kundekontakten, og gør os umage med at gå forrest, når det gælder service, samarbejde, ansvarlighed og bæredygtighed.

ALPI blev etableret i Danmark i 1992 med hovedkontor i Herning – og afdelinger i Kolding, Karlslunde, Padborg og Odense.

Foruden biltransport, luftfragt og søfragt tilbyder vi kurerløsninger, lagerhotel, pick-pack, messespedition og rådgivning.

ALPI I TAL

 

+31

ÅRS ERFARING

+270

GLADE ALPISTER

+3675

ÅRS BRANCHEERFARING

+4200

TILFREDSE KUNDER

+77

LANDE MED ALPI-KONTORER

+1400

ALPI KOLLEGAER WORLDWIDE

VORES HIGH5 BANER VEJEN, OG GUIDER OS I MÅL

Det er vores opgave at finde løsninger og se muligheder – i en verden med udfordringer. Vi gør os umage og går en ekstra mil for vores kunder og hinanden.

Hos ALPI har vi et fælles værdisæt – High5 – som er udgangspunkt for, hvordan vi agerer med vores kunder, samarbejdspartnere og hinanden.

Nærvær

VI ER TÆT PÅ OG MED PÅ HELE REJSEN

En ALPIst sætter sig ind i kundernes forretninger, mål og udfordringer – det er en forudsætning for at være med til at løse dem. Vi er tætte på hinanden i ALPI-familien, samtidig med at vi er tæt på udviklingen i vores branche. Så ved vi både, hvor vi skal hen, og hvordan vi arbejder bedst sammen på rejsen for at lykkes.

Mulighed

VI SER MULIGHEDER I EN VERDEN MED UDFORDRINGER

Om det drejer sig om kunder, transport, logistik, processer eller samarbejde, så leder en ALPIst altid efter nye muligheder. Vi giver ikke op og finder løsninger på udfordringerne.

Hurtig

VI HANDLER HURTIGT OG MED OMTANKE

En ALPIst sidder ikke på hænderne og venter på, at andre gør noget for sig. I vores branche er hurtig respons afgørende på flere niveauer – så vi handler hurtigt. Men sikrer samtidig, at vores respons er gennemtænkt og ansvarlig.

Informere

VI INFORMERER OG VISER VEJEN

Vores branche er for evigt foranderlig. Det er vores hverdag med hinanden og vores kunder også. Nye muligheder, udfordringer og regler opstår hele tiden – og rettidig information er værdifuld og afgørende. En ALPIst sørger for, at alle får relevant opdateret viden til tiden. Altid.

Ansvar

VI TAGER ANSVAR FOR DET NÆRE OG DET SVÆRE

Som ALPIster er det vores pligt at sørge for, at transporterne og logistikydelserne lever op til det aftalte. Til tiden, i god behold og det rigtige sted. Vi tager ansvar og deltager på den lange rejse mod en mere bæredygtig fremtid. Bæredygtige tiltag for både miljø, klima, kunder, ALPIster og forretningen.

BESTYRELSER

Bestyrelse - ALPI Danmark A/S

Ferdinando Paolo Albini, Albini & Pitigliani, Italy, bestyrelsesformand
Edoardo Albini, Albini & Pitigliani, Italy
Franco Scarpone, ALPI Belgium
Tiit Roosve, ALPI Eesti
Kjeld Tygesen, ALPI Danmark A/S, Danmark

Bestyrelse - ALPI Air&Sea A/S

Sandro Pitigliani, Albini & Pitigliani, Italy, bestyrelsesformand
Alessio Albini, Albini & Pitigliani, Italy
Morten Høgsberg Nielsen, ALPI Air & Sea A/S, Danmark

VI HAR HJEMME I HELE VERDEN

Med over 77 landekontorer og et tæt, globalt netværk løser vi transport- og logistikopgaver hvor som helst

 

LÆS MERE OM VORES GLOBALE NETVÆRKLØSNINGER TIL ALLE BEHOV

Vi har fokus på den enkelte kundes specifikke behov, og vi tænker gerne i nye muligheder for at skabe den helt rigtige løsning. I et tæt samarbejde