Hvor der er vilje, er der en vej
DK EN

ET STÆRKT NETVÆRK

ALPI er en international virksomhed med over 1400 dedikerede medarbejdere og kontorer i flere end 77 lande. Dertil kommer faste samarbejdspartnere i stort set alle øvrige lande – på alle kontinenter

 

FRA TO ITALIENERE TIL HELE VERDEN

Det hele startede i 1945 i Italien, hvor firmaet Albini & Pitigliani blev stiftet af de to gode venner, Albo Albini og Alessandro Pitigliani. Firmaet er fortsat ledet og primært ejet af de to familier – nu med 3. generation ved roret. Navnet ALPI er en sammentrækning af de to familienavne.

I dag bruger flere end 20.000 kunder over hele verden ALPIs best-practice løsninger af transport- og logistikopgaver. En best-practice, der foruden faglige kompetencer i høj grad bygger på ALPIs famlie-baserede værdier om at behandle alle mennesker med respekt og udvise social ansvarlighed.

VI FLYTTER GERNE ALT I HELE VERDEN

Det internationale set-up med et stort net af ALPI-kontorer betyder, at vi kan løse transport af stort set alle varer – til og fra stort set alle lande. Om det er møbler fra Polen til USA eller maskindele fra Kina til Portugal – så klarer vi det i samarbejde med vores egne kontorer eller udvalgte samarbejdspartnere i de pågældende lande.

Det betyder også, at vi kan garantere en høj grad af kontinuitet og en fælles forståelse for service og kommunikation på tværs af landegrænser. Til glæde og sikkerhed for vores kunder og deres handelsforbindelser.