Hvor der er vilje, er der en vej
DK EN
07-08-2017

FASTRUPDALEN OG FREMTIDEN

Årstiderne Arkitekter og totalentreprenøren NRE Group A/S har forestået henholdsvis arkitektur og byggeri

Også i fremtiden vil ALPI have fokus på udvikling – med kvalitet og nærvær

Sort og skarpskåret er det nye logistikcenter i Fastrupdalen ved Herning, som udgør 8.000 m² terminalhaller, 8.000 m² lagerhotel og 4.500 m² administrationsbygning. Den gennemgående sorte facadebeton samler den store bygning, mens administrationsbygningens facadeløsninger i aluminium og glas symboliserer åbenhed og fleksibilitet. Som en direkte reference til værdierne hos ALPI.

- Vi gør os hver dag umage for at gøre en forskel gennem fleksibilitet og personligt engagement, siger Niels Arne Markussen – der sammen med de øvrige kolleger hos ALPI i Herning nyder de nye omgivelser og de mange muligheder, en moderne arbejdsplads rummer. I forhold til blandt andet samarbejde, effektivitet og inspiration.

- Vi skal også i fremtiden have fokus på udvikling af vores forretning og løbende have nye ”produkter” på hylderne. På den måde kan vi udvikle os sammen med kunderne. Vi skal forsøge at gøre verden mindre og mere tilgængelig for vores kunder. Men uden at gå på kompromis med kvaliteten, nærværet og vores ansvarlighed.

ALPI er, med andre ord, klar til at møde fremtidens krav og udfordringer i nye og samlede rammer.

 

SE BYGGEVIDEO