Hvor der er vilje, er der en vej
DK EN
23-05-2022

CO2 neutrale på egne lokationer

Vi har siden 2020 arbejdet på at mindske vores klimaaftryk. Nu er vi CO2-neutral på vores egne fem lokationer i Danmark.

At reducere sit CO2-aftryk er meget komplekst. Der er ingen genveje, og man er nødt til at arbejde i flere retninger på én gang. Fra de små ting i hverdagen, som at affaldssortere, genbruge, mindske madspild og brug af oksekød og ost i kantinen, til de større indsatser som ibrugtagning af LNG-lastbiler, grøn el og logistikoptimering.

Vores arbejde med den grønne omstilling har vist os, at det ikke er et stykke arbejde, man kan gøre alene. Der er ingen genveje. Det er en global agenda, hvor vi alle må tage ansvar for vores del. Vi er nødt til at have modet til at gå i forskellige retninger og være med til at teste nye teknologier.

Det starter med at tage en beslutning om at ville den grønne omstilling - og så have viljen til at føre beslutningen ud i livet. Det har vi gjort med ALPI Go Green. Så vi fortsætter arbejdet, så vi sammen med vores samarbejdspartnere bliver en del af løsningen.