Hvor der er vilje, er der en vej
DK EN

Er du vores nye lageroperatørelev hos ALPI i Herning?

Om stillingen

Drømmer du om en praktisk uddannelse indenfor lager/terminal og logistik? Så vil vi gerne hjælpe dig på vej i din karriere.

ALPI er en international virksomhed i stor udvikling og vækst. Hos os er der højt til loftet og mange engagerede kolleger. Vi har fokus på højt humør, fællesskab og mangfoldighed.

Vi tilbyder dig en spændende uddannelse indenfor lager og logistik med afvekslende opgaver, hvor du får mulighed for at kombinere teori og praksis gennem et 2½ årigt-uddannelsesforløb. Hos ALPI tager vi hånd om vores elever og vægter højt, at du trives og udvikler dig.

Som lageroperatørelev bliver du specialiseret indenfor lager og logistik Det bliver dig, der skal have det store overblik, når det handler om varepluk, -modtagelse, -forsendelse samt øvrige lageropgaver. Du lærer at køre gaffeltruck, og du får undervisning i de it-systemer, som bruges til at registrere varerne, så vi altid ved, hvad vi har på lageret.

Stillingen kan tilpasses din interesse for hhv. lager/terminal eller logistik.

Uddannelsen og jobbet indebærer blandt andet

Dine kompetencer

Har du spørgsmål til denne elevstilling, er du velkommen til at kontakte Logistics and Warehouse Manager Martin Winther på tel. 4052 9665.

Vi er en værdibaseret virksomhed, der har fokus på at skabe en god forretning – men med omtanke. Vi vil gerne både som virksomhed og medarbejdere gøre os umage og gøre en forskel, og vi opererer ud fra et stærkt værdisæt, som er styrende for vores tilgang til både kunder og kolleger.

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt

Tiltrædelse
Hurtigst muligt