Hvor der er vilje, er der en vej
DK EN

Softwareudvikler/Software Developer til ALPI, Herning

Om stillingen

Er du en softwareudvikler, som kunne tænke sig at komme med på vores videre teknologiske rejse og bidrage med innovative løsninger til forretningen, så er du måske vores nye kollega.

ALPI er en virksomhed i udvikling og vækst. Teknologi og IT-understøttelse er en hjørnesten og en forudsætning for fortsat vækst. Vi er investeringsvillige og har masser af gode ideer til, hvordan vi får forretningen digitaliseret i endnu højere grad. Vi søger derfor en kompetent softwareudvikler til vores velfungerende IT-afdeling, der har base på hovedkontoret i Herning.

Hos ALPI bliver du en del af en global virksomhed med ALPI-kontorer i 81 lande. Vi er en værdibaseret virksomhed, der har fokus på at skabe en god forretning – men med omtanke. Vi vil gerne både som virksomhed og medarbejdere gøre os umage og gøre en forskel og opererer ud fra et stærkt værdisæt, som er styrende for vores tilgang til både kunder og kolleger.

Det primære ansvarsområde
vil være optimering og forbedring af vores eksisterende systemer og løsninger, samt fokus på nye innovative løsninger, der leverer den bedst mulige platform til vores forretning. De konkrete opgaver består blandt andet i EDI integrationer, implementering, vedligeholdelse og udvikling samt periodisk support af danske, finske og norske kolleger.

Vi tilbyder
et godt arbejdsmiljø med en flad organisationsstruktur, hvor du vil få engagerede og kompetente kolleger, som alle tager et stort ansvar for opgaven og for helheden. Der er en uhøjtidelig tone, højt til loftet, og vi har stort fokus på både indflydelse og udviklingsmuligheder.
Du får et selvstændigt og afvekslende job med stor frihed i rollen samt gode muligheder for at fortsætte din faglige udvikling blandt andet via deltagelse i kurser samt erhvervelse af certifikater.
Du tilbydes en lønpakke med pensionsordning og sundhedsforsikring samt attraktive personalegoder.

Vi forventer, at vores nye softwareudvikler
• har en grundlæggende forståelse for dataflow og migrering af data
• har en grundlæggende forståelse for dataformater som XML, CSV, JSON, XSL m.fl.
• har indgående erfaring med ESI og anden dataudveksling, f.eks. via API
• har kendskab til C#, XLST og SQL
• har eventuelt kendskab til produkter som BizTalk/Azure Logic Apps
• trives med at arbejde både individuelt og i Teams
• er kreativ i sin opgaveløsning, tør stille spørgsmål og udfordre det eksisterende
• stiller høje krav til sig selv og skaber løsninger af høj kvalitet
• har et godt overblik, gode samarbejdsevner samt godt humør

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT Manager Andreas Bo Andreasen på tlf. 2174 4962.

Tiltrædelse og ansøgningsfrist
Hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtaler