Hvor der er vilje, er der en vej
DK EN

Dygtig HR-chef med en hands-on-tilgang

Om stillingen

Har du stor erfaring med HR, og ved du, hvordan man strategisk rekrutterer, udvikler og fastholder de rette kompetencer? Vi søger en HR-chef til vores hovedkontor i Herning.

Vi er en driftsfunderet virksomhed, hvor mange beslutninger og udfordringer udspringer fra driften. Det betyder også, at de fleste af dine opgaver er af taktisk og operationel karakter.

Du skal være med til at skabe en virksomhed, der er kendetegnet ved at være en god arbejdsplads med et involverende og værdibaseret arbejdsmiljø. Vi har allerede vigtige værdier, som at være nærværende ift. kunder, agere hurtigt og være informative. Du skal samtidig være med til at sørge for, at vi har ledere, som understøtter værdier og har fokus på at skabe en god forretning.

Opgaver inden for medarbejderudvikling og ledelse
Som HR-chef kommer du til at tage dig af mange varierende opgaver. Vi har primært brug for en HR-ressource, da organisationen er baseret på specialister, som er blevet ledere. De har derfor brug for en, der skal hjælpe og guide dem med sparring og vejledning efter behov i dagligdagen.

Arbejdsopgaverne strækker sig over HR-administration, HR-udvikling, rekrutteringsansvar og meget andet:
• ledelse af HR-koordinator, som har ansvar for personalehåndbog, onboarding og offboarding samt introduktion af nye medarbejdere
• HR-udvikling, herunder at tilsikre ledelsesgrundlaget, juridisk sparring, medarbejderudvikling og COVID-19-regler
• rekrutteringsansvarlig med opsætning og publicering af annoncer og screening
• support til direktionen med leder- og personalemøder (planlægning, opfølgning, referater etc.)
• ad hoc-opgaver, herunder personaleforening, AMO, Projektdeltager Visma HR

En praktisk og operationel HR-chef
Da du kommer til at få ansvar i en virksomhed, der er udviklingsorienteret, er det vigtigt, at du er resultatorienteret og forandringsparat. Du skal kunne begå dig på alle niveauer i organisationen og være klar til at løse opgaver, som ikke altid fremgår af stillingsbeskrivelsen.

Dine kompetencer
Det er vigtigt, at du er meget hands-on i forhold til dine opgaver. Du skal være en praktiker og en HR-håndværker, nærmere end en HR-strateg. Vi har brug for en, der tænker praktisk og operationelt frem for en, der lægger de store HR-strategier.

• relevant baggrund inden for HR og bred HR-værktøjskasse
• kendskab til grundlæggende, ledelsesmæssige discipliner
• erfaring med HR-administrative IT-systemer
• stærk kommunikator – både mundtligt og skriftligt
• resultatorienteret og forandringsparat
• evner at arbejde struktureret
• god til at skabe relationer.

Vi har en uformel omgangstone, hvor vi har højt til loftet. Da behovene kommer direkte fra driften, afhænger tonen og arbejdsmiljøet også af det. Det betyder, at vi har en nede-på-jorden-kultur med en praktisk tilgang til det meste.

Har ovenstående din interesse så søg venligst via dette link.
https://www.jobindex.dk/jobannonce/377639/dygtig-hr-chef-med-en-hands-on-tilgang

Hvis du har spørgsmål til stillingen kan du kontakte Per Frederiksen, WeMatch, på tlf. 25422207, som hjælper med rekrutteringen.

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt

Tiltrædelse
Hurtigst muligt