Hvor der er vilje, er der en vej
DK EN

Er du vores nye speditør hos ALPI i Herning?

Om stillingen

Brænder du for at finde de gode løsninger og dyrke langvarige kunderelationer? Så er du måske vores nye kollega i Sydeuropa-afdelingen.

Vi søger en kollega, der er uddannet speditør og har erfaring med bildisponering. Har du erfaring med spedition til Spanien/Portugal, er det en fordel men ikke et krav.

Du bliver en del af et godt team, bestående af 5 dedikerede kolleger. I stillingen får du en stor berøringsflade både internt i organisationen samt eksternt til kunder og samarbejdspartnere. Du vil være med i hele transportprocessen fra start til slut.

Vi tror på, at hvor der er vilje - er der en vej, som kendetegner vores DNA og stærke kultur – både i relation til kunder og kolleger. Vi har fokus på højt humør, fællesskab og mangfoldighed.

Dine nøgleopgaver omfatter følgende:

  • daglig disponering af biler til og fra Spanien og Portugal
  • kontakt til kunder og samarbejdspartnere
  • driftsoptimering i fællesskab med gruppen og afdelingsleder
  • fragtafregning og vognmandskreditering.

Du:

  • er uddannet speditør og har erfaring med bildisponering
  • besidder et godt købmandskab og et udpræget informationsgen
  • er serviceminded og finder de bedste løsninger til vores kunder
  • er initiativrig og handlekraftig
  • har gode samarbejdsevner og er en god kollega
  • taler og skriver dansk og engelsk.

Vi tilbyder dig:
et selvstændigt og spændende job i et godt arbejdsmiljø og en flad organisationsstruktur. Der er en uhøjtidelig tone og højt til loftet. Vi har fokus på, at medarbejderne har det godt og værner om det kollegiale sammenhold.

Derudover tilbydes en konkurrencedygtig lønpakke med pensionsordning og sundhedssikring samt attraktive personalegoder.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Steffen Johansen, Department Manager, Sydeuropa på tel. 9627 6015

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist:
Hurtigst muligt - vi indkalder løbende til samtaler

Tiltrædelse:
Hurtigst muligt

ALPI tilbyder alle former for international og national transport, samt løsninger indenfor distribution, kurér, lagerhotel og pick-pack. Hos ALPI bliver du en del af en global virksomhed med kontorer i mere end 77 lande. Vi er +260 engagerede og dedikerede kolleger fordelt på hovedkontoret i Herning samt afdelinger i Karlslunde, Odense, Padborg og Kolding.

Vi er en værdibaseret virksomhed med fokus på at skabe en god forretning – med omtanke. Og vil som firma og medarbejdere gerne gøre en forskel.