Hvor der er vilje, er der en vej
DK EN

Er du vores nye speditør hos ALPI i Karlslunde

Om stillingen

Er du en speditør, der har lyst og vilje til at gøre en forskel for vores kunder, så er du måske vores nye kollega.

Vi mangler en speditør til vores nordiske trafikker i Karlslunde. Vi er 16 medarbejdere på lokationen og har et virkeligt godt kollegialt sammenhold. Vi er et godt team bestående af erfarne og engagerede kolleger, og du vil få en bred kontaktflade på tværs af organisationen, men også til kunder, leverandører og øvrige samarbejdspartnere.

Du bliver en del af en global virksomhed med ALPI-kontorer i 81 lande og 6 lokationer i Danmark. Vi er en værdibaseret virksomhed, der har fokus på at skabe en god forretning – men med omtanke. Vi vil gerne både som virksomhed og medarbejdere gøre os umage og gøre en forskel, og vores stærke værdisæt er styrende for vores tilgang til både kunder og kolleger.

Vi tilbyder dig
et selvstændigt og spændende job i et godt arbejdsmiljø med en flad organisationsstruktur. Der er en uhøjtidelig tone, højt til loftet, og vi har stort fokus på både indflydelse og udviklingsmuligheder. Du tilbydes en lønpakke med pensionsordning og sundhedsforsikring samt attraktive personalegoder.

Vi søger en ny kollega,
der er uddannet speditør og har erfaring med bildisponering og gerne med spedition til/fra Norden. Du er serviceminded, finder de bedste løsninger til vores kunder og tager ansvar for at løse alle opgaver i transportforløbet. Du besidder desuden godt købmandskab og har ordenssans. Et godt overblik, gode samarbejdsevner og et godt humør vægter vi også højt.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Department Manager Tom Otzen på tlf. 28 93 36 65

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt - vi indkalder løbende til samtaler