Hvor der er vilje, er der en vej
DK EN

Key Account Manager

Om stillingen

Salgsteamet jonglerer dagligt med at få kundens ønsker til at gå op i en højere enhed. Dette kræver et indgående kendskab til kundens forretning og flow, samt til ALPIs løsninger. Med en lyttende og serviceminded indstilling overfor kunden, tæt samarbejde med speditørerne og sparring med dine tætte kollegaer, vil du med tiden opbygge de rette forudsætninger for at varetage og trives i jobbet. Du vil referere til Head of Sales.

Den rette profil til stillingen er uddannet speditør og har haft betydeligt kundeansvar i tidligere stillinger – eller har salgserfaring fra speditionsbranchen.

Dine nøgleopgaver

  • Identificere og afdække de rette potentielle kunder samt arbejde målrettet og fokuseret med relevante target kunder
  • Dyrke salget med fokus på værdibaseret salg til de ”rigtige” kunder for ALPI
  • Udvikle samarbejdet og praktisere mersalg på eksisterende kunder på tværs af produkter og afdelinger i hele ALPI
  • Kundeansvar for udvalgte ALPI-kunder

Din profil

  • Udlært speditør og har erfaring med at have kundeansvar, eller du har salgserfaring fra speditionsbranchen
  • Indsigt i, og erfaring, indenfor ROAD verdenen, men det er ingen betingelse
  • Er resultatorienteret og bliver motiveret af at ”lukke aftalen” med kommende ALPI-kunder
  • Har forståelse for udvikling af et kommercielt værdibaseret samarbejde: Hvad har hvilke kunder brug for, og hvor kan ALPI gøre en forskel
  • Skal kunne opdyrke, drive og udvikle egne kunder

Som person er du nysgerrig på salg og motiveres af at opnå resultater opbygget på gode kunderelationer og samarbejdsaftaler. Du har et stærkt drive og er tillidsskabende. Du har gode kommunikationsevner og kan indgå i samarbejder på tværs af afdelinger. Du er indstillet på at blive en ægte ALPIst og føler et værdifællesskab med ALPIs værdier. Du taler og skriver dansk. Gode kommunikationsevner på engelsk kan være en fordel.

”Vi tager ansvar for det nære og det svære”. Med kendskab til speditionsbranchen ved du, hvilke udfordringer der kan opstå, mens godset er undervejs. Hvis du forstår at sætte dig ind i kundens behov, og samtidig gør dit yderste for at finde den bedste løsning til kunden, lever du op til ét af ALPIs 5 stærke værdier og kan være deres næste Key Account Manager.

Du planlægger selv din hverdag, men i opstartsfasen forventes det, at du dagligt møder ind på ALPIs hovedkontor i Herning. Senere vil der være minimum 1 ugentlig dag på kontoret i Herning sammen med salgsteamet, samt efter behov.

ALPI tilbyder dig
Et selvstændigt og spændende job i et godt arbejdsmiljø med en flad organisationsstruktur. Der er en uhøjtidelig tone og højt til loftet. ALPI har fokus på, at medarbejderne har det godt og værner om det kollegiale sammenhold. ALPI tror på, at glade medarbejdere skaber gode resultater.
Der tilbydes fleksible og tilpassede rammer for den rette kandidat. Derudover tilbydes en lønpakke med pensionsordning og sundhedsforsikring samt attraktive personalegoder.

Om ALPI
ALPI tilbyder full-service transport og logistik over hele verden – med nærvær. Virksomheden er en erfaren samarbejdspartner for virksomheder, der ønsker sikkerhed og fleksibilitet i deres transport- og logistikløsninger til og fra Danmark – og som cross-trade overalt i verden.

Virksomheden blev etableret i Danmark i 1992 og har kontorer i Herning, Kolding, Odense, Roskilde, Karlslunde og Padborg. Dertil kommer ALPI-kontorer i 81 lande og et tæt netværk af internationale samarbejdspartnere som en del af ALPI Group, der hører under den italienske koncern Albini & Pitigliani. Foruden biltransport, luftfragt og søfragt tilbyder virksomheden også kurerløsninger, lagerhotel, pick-pack, messespedition og rådgivning. Virksomheden beskæftiger mere end 260 medarbejdere og har mere end 3500 kunder. Se mere om ALPI her.

Kontakt og ansøgning
Rekruttering til stillingen foregår i samarbejde med PRO&CO – søg via dette link:
https://www.proogco.dk/ledige-stillinger/...

Ønsker du at høre mere, er du velkommen til at kontakte rekrutteringsansvarlig Jannie Dybdal på telefon 96603206 eller mail jd@proogco.dk

Ansøgningerne behandles løbende med ansættelse hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist:
Hurtigst muligt