Hvor der er vilje, er der en vej
DK EN

ALPI i Herning søger speditør – er du vores nye kollega?

Om stillingen

Har du lyst og vilje til at gøre en forskel for vores kunder? Brænder du for at finde de gode løsninger og dyrke langvarige kunderelationer? Så er du måske vores nye kollega i afdeling Norden.

Vi søger en kollega, der er uddannet speditør og har erfaring med bildisponering. Har du erfaring med spedition til/fra Norge, er det en fordel men ikke et krav.

Du bliver en del af et godt team af erfarne og engagerede kolleger. Du får en stor berøringsflade både internt i organisationen samt eksternt til kunder, vognmænd, chauffører og samarbejdspartnere. Du vil være med i hele transportprocessen fra start til slut.

Dine nøgleopgaver omfatter følgende:

  • daglig disponering af tørgods/biler til og fra Norge
  • kontakt til både kunder og underleverandører samt samarbejdspartnere mv.
  • driftsoptimering i fællesskab med gruppen og afdelingsleder
  • fragtafregning og vognmandskreditering.

Du:

  • besidder et godt købmandskab og har et højt informationsgen
  • du er initiativrig og handlekraftig
  • du har gode samarbejdsevner og er en god kollega
  • du er serviceminded og finder de bedste løsninger til vores kunder.

Vi tilbyder dig
et selvstændigt og spændende job i et godt arbejdsmiljø med en flad organisationsstruktur. Der er en uhøjtidelig tone og højt til loftet. Vi har fokus på, at medarbejderne har det godt og værner om det kollegiale sammenhold. Vi tror på, at glade medarbejdere skaber gode resultater.

Der tilbydes fleksible og tilpassede rammer for den rette kandidat. Derudover tilbydes en lønpakke med pensionsordning og sundhedsforsikring samt attraktive personalegoder.

Hos ALPI bliver du en del af en global virksomhed med kontorer i mere end 81 lande samt 6 afdelinger i Danmark. Vi er en værdibaseret virksomhed med fokus på at skabe en god forretning – med omtanke. Og vil som firma og medarbejdere gerne gøre en forskel.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Glenn Rasmussen, Department Manager for Norden, tel. 6038 4125.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist:
Hurtigst muligt - vi indkalder løbende til samtaler

Tiltrædelse:
Hurtigst muligt