ALPI har budt Kent Cornelius velkommen som ny koncernansvarlig for salg

Med sine mere end 25 år i speditionsbranchen er det en særdeles erfaren mand, som ALPI nu kan skrive på holdkortet. 49-årige Cornelius har senest virket som CCO og Vice President hos speditionsfirmaet Leman.

Om skiftet til ALPI fortæller Cornelius: - ALPI er en værdibaseret vækstvirksomhed med en udpræget pionerånd og stor fokus på både kunder og medarbejdere. Her har man indflydelse på udviklingen; det trives jeg godt med. Cornelius fortsætter – en flad, dynamisk og dedikeret organisation sikrer, at vi har hands on og arbejder ansvarligt og gør en forskel hos ALPIs kunder.

Kjeld Tygesen, adm. direktør, udtaler - jeg kender Kent Cornelius gennem mange år og ved, hvad han står for. Han er et rigtig godt match og deler de værdier, som er vigtige for ALPI både på nationalt og internationalt plan. Kent er i øjenhøjde med kunder og kollegaer, han er autentisk, energisk og har en humørfyldt tilgang til sit virke. Det betyder meget for os. Så derfor er vi glade for, at Kent nu er en del af ALPI-holdet, så vi kan fortsætte den udvikling og nå de mål, vi har sat os, slutter Kjeld Tygesen.

Jeg har stor respekt for både det forretnings- og værdimæssige fundament, som ALPI er bygget på - og jeg glæder mig til at være en del af fremtiden her. Jeg vil gøre mit allerbedste for, at vi fastholder vinderkulturen hos ALPI og gør os umage med at lykkes, slutter Kent Cornelius.