ALPIs stifter og administrerende direktør gennem 26 år, Niels Arne Markussen, har valgt at give plads til en ny ledelse.

Bestyrelsen har haft kendskab til Niels Arne Markussens planlagte tilbagetrækning i et stykke tid og har nu udnævnt en ny administrerende direktør fra egne rækker – Kjeld Tygesen.

Bestyrelsesmedlem i ALPI, Edoardo Albini, udtaler -Niels Arne Markussen har, siden opstarten i 1992, opbygget en virksomhed, der i dag tæller næsten 200 medarbejdere i Danmark. Han overdrager ledelsen efter et år, der har budt på både rekordoverskud samt indvielse af det splinternye domicil i Hammerum. Jeg har stor respekt for den præstation, Niels Arne har ydet igennem årene og glæder mig over, at han overlader den nye ledelse en virksomhed i absolut topform, fortæller Edoardo Albini.

Kjeld Tygesen har været ansat hos ALPI i godt 5 år. Han har i flere år været medlem af ALPIs nuværende ledergruppe og har hidtil været ansvarlig for selskabets skandinaviske markeder samt fungeret som filialchef for ALPIs afdeling i Greve. Kjeld Tygesen har tidligere været ansat som filialleder i såvel FREJA Transport & Logistics og LEMAN A/S.

John Blæsbjerg fortsætter som adm. direktør i ALPI AIR & SEA, der varetager ALPIs oversøiske aktiviteter, og som han har haft ansvaret for siden 2007.

Kjeld Tygesen og John Blæsbjerg udgør fremadrettet direktionen, og herved sikres ALPIs fortsatte udvikling med personer, der kender virksomhedens kultur og værdier.